Întâlnirea AFAM cu E.S. Dna Esabelle Dingizian, Vicepreședinta Parlamentului Suedez

Posted on

Pe data de 31 octombrie 2017 membrele AFAM au avut o întâlnire memorabilă cu Dna Esabelle Dingizian, Vicepreședinta Parlamentului Suedez.

În cadrul evenimentului a fost împărtășită experiența Suediei și a Moldovei privind egalitatea de gen, precum și bune practici de abilitare economică a femeilor. Membrele au trecut în revistă proiectele și activitățile desfășurate de către Asociație în acest sens, rolul statului în susținerea accederii femeilor în afaceri și poziții de management, dar și au venit cu exemple proprii de probleme cu care se confruntă în business și viața de zi cu zi.

La rândul său, Dna Esabelle Dingizian a povestit despre cum este reflectată egalitatea de gen în Suedia la nivel legislativ, despre programele Guvernamentale și politicile implementate în această direcție, dar și care sunt cele mai mari provocări pentru femeile de afaceri din Suedia. Totodată, Vicepreședinta Parlamentului a apreciat activitatea Asociației și a încurajat membrele să rămână în continuare o forță importantă în promovarea drepturilor femeilor și consolidarea pozițiilor acestora în societate.