Vizita de afaceri AFAM la Cluj

Posted on

Membrele Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova au avut o vizită de afaceri în Cluj, în cadrul căreia au beneficiat de un program amplu de întâlniri și networking cu oameni de afaceri din România.

În cadrul acestei călătorii doamnele s-au întâlnit cu membrele Asociației Femeilor de Afaceri din Cluj, unde au făcut schimb de experiență și au identificat mai multe oportunități de colaborare între asociații. La fel, membrele AFAM au vizitat Liberty Technology Park și s-au întâlnit cu Dl Ion Sturza, om de afaceri, acţionar şi administrator la Fribourg Capital şi Liberty Technology Park. Dl Sturza a împărtășit cu membrele AFAM experiența sa în antreprenoriat și le-a dat mai multe sfaturi practice, utilizate în business la nivel global.

În aceeași vizită doamnele au avut oportunitatea de a participa la un business breakfast cu comunitatea Biz Club, precum și compania antreprenorului și business trainerului Lorand Soares Szasz, unde au avut oportunitatea să adreseze întrebări și să afle detalii despre procesul de lucru de la angajații tuturor departamentelor din companie.

În urma acestei vizite membrele AFAM și-au consolidat relații de parteneriat cu oameni de afaceri din România și au venit cu idei inovative de dezvoltare a afacerilor pe care le conduc.