Beneficii

1. Apartenența la cea mai activă comunitate a femeilor de afaceri
AFAM este o rețea cu membre din peste 20 de domenii de activitate. Lunar, membrele sunt invitate la cel puțin 3 evenimente și activități de business sau lifestyle.

2. Relații noi, parteneriate și promovare
În cadrul Asociației sunt create grupuri de comunicare prin intermediul cărora puteți lua legătura cu celelalte membre și stabili parteneriate. La fel, puteți beneficia de recomandările și sfaturile altor membre AFAM. Totodată, Asociația organizează evenimente în cadrul cărora dumneavoastră vă puteți promova serviciile și produsele companiilor, precum și distribui materiale informaționale despre oferte către baza de date AFAM.

3. Dezvoltarea permanentă a capacităților profesionale și antreprenoriale
În calitate de membră AFAM veți beneficia de traininguri și întâlniri cu experți cunoscuți din business. Subiectele trainingurilor sunt sugerate de către membre în cadrul team buildingurilor organizate la începutul fiecărui an.

4. Acces la toate evenimentele și proiectele marca AFAM
AFAM organizează anual peste 50 de evenimente din domeniile business și lifestyle. Toate proiectele și activitățile desfășurate sunt în beneficiul membrelor și conțin informație utilă pentru doamnele antreprenoare din toate domeniile de activitate și la diferite etape de dezvoltare a afacerii.

5. Participarea la elaborarea inițiativelor legislative din domeniu
AFAM este membru permanent în Consiliul economic al Prim-ministrului și membrele pot beneficia de suport în rezolvarea impedimentelor cu care se confruntă în cadrul activității antreprenoriale. AFAM beneficiază și de sprijinul altor asociații importante de business din Moldova în activitățile sale de lobby și advocacy.

6. Reduceri la serviciile și produsele membrelor și partenerilor AFAM
AFAM este partener în cadrul multor conferințe sau traininguri de anvergură din Moldova, în special cu participarea speakerilor străini. În urma acestor parteneriate membrele AFAM beneficiază de reduceri la procurarea biletelor de participare și a altor produse.